Καλές πρακτικές διαχείρισης απορριμμάτων μελετά από κοντά ο Π. Νίκας

Επίσκεψη στα Ιωάννινα

Τρίτη, 23 Ιούλιος 2019 13:43 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Καλές πρακτικές διαχείρισης απορριμμάτων μελετά από κοντά ο Π. Νίκας

Στα Ιωάννινα, με σκοπό την επίσκεψη στο εκεί εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων, βρέθηκε τη Δευτέρα ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. Συνοδευόμενος από τους εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους Μανώλη Σκαντζό και Ανδρέα Τσουκαλά, πραγματοποίησε αυτοψία και διαπιστώσαμε την άριστη λειτουργία του.

Στη συνέχεια, οι αιρετοί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη για ζητήματα σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων, αλλά και για άλλα θέματα που αφορούν στο θεσμό της περιφερειακής διοίκησης. Στο πλαίσιο της επίσκεψης Νίκα στα γραφεία της Περιφέρειας Ηπείρου, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση με την αρμόδια επί της διαχείρισης απορριμμάτων αντιπεριφερειάρχη, Τατιάνα Καλογιάννη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια Ηπείρου ξεκίνησε τη διαδικασία το 2015 και από το 2018 ήδη λειτουργεί το εργοστάσιό της, το οποίο επεξεργάζεται τα απορρίμματα ολόκληρης της Ηπείρου.

Πρόθεση του κ. Νίκα, όπως δήλωσε, είναι τέτοιες συναντήσεις-επισκέψεις να συνεχιστούν και στο μέλλον, με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση πάνω στο φλέγον θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων στις Περιφέρειες.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα