Κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία

Υπό την προεδρία του Αρχηγού Μιχαήλ Καραμαλάκη

Τρίτη, 23 Ιούλιος 2019 22:39 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία

Υπό την προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη και τη συμμετοχή δύο Αντιστρατήγων του Στρατού Ξηράς, συνεδρίασε το Συμβούλιο Κρίσης Αντιστρατήγων Αστυνομίας και έκρινε τους Αντιστρατήγους Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα έκρινε διατηρητέο τον Ανδρέα Δασκαλάκη, ο οποίος τοποθετήθηκε ως Υπαρχηγός του Σώματος.

Ευδόκιμα τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους κρίθηκαν η Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, στην οποία απονέμεται ο τίτλος της Επιτίμου Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, ο Χρήστος Δραγατάκης, στον οποίο απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας και ο Ανδρέας Αποστολόπουλος, στον οποίο απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας.

Κατόπιν των τοποθετήσεων, στη θέση του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος θα βρίσκεται ο Ανδρέας Βασιλόπουλος.

Επιπλέον, από τις κρίσεις των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας, προήχθησαν στο βαθμό του Υποστρατήγου οι Παρασκευάς Σανιδά, Αντώνιος Ρουτζάκης, Λάζαρος Μαυρόπουλος, Γεώργιος Κανέλλος, Πέτρος Τζεφέρης, Γεώργιος Δούβαλης, Ηλίας Κοσσυβάκης, Ιωσήφ Κανακουσάκης, Ελευθέριος Γκαρίλας, Σπυρίδων Σκλάβος και Νικόλαος Σπανουδάκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα