«Κλείδωσε» η θέση του γενικού γραμματέα στον Δ. Σπάρτης

Κυριακή, 28 Ιούλιος 2019 19:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Κλείδωσε» η θέση του γενικού γραμματέα στον Δ. Σπάρτης

Με ανακοίνωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, γνωστοποίησε την πρόθεση του να ορίσει γενική γραμματέα του Δήμου Σπάρτης την Κωνσταντίνα Σακελλαράκου, μέχρι πρότινος διευθύντρια διοίκησης του δήμου.

Η σχετική ανάρτηση του Π. Δούκα αναφέρει τα εξής: «Για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Σπαρτης, και έχοντας εξετάσει πάνω από 40 πολύ άξιες υποψηφιότητες, προσανατολίζομαι στην κ. Κωνσταντίνα Σακελλαράκου, νυν Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Σπάρτης, γενικά Διευθυντικό Στέλεχος επί σειρά ετών σε υπηρεσίες ΟΤΑ α' και β' βαθμού, απόφοιτο του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με εξειδικευμένη διοικητική εμπειρία και στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού.

Στην απόφασή μου αυτή βάρυνε η βούλησή μου να αξιοποιήσω άξιους συμπολίτες μας από τη περιοχή του Δήμου, και να μην ‘εισάγω’ στελέχη από την Αθήνα!

Ναι έχω προσφέρει θέση Αντιδημάρχου και στους δύο επικεφαλής των ‘αντίπαλων’ συνδυασμών, δηλ. στον Δήμαρχο κ. Βαλιώτη, και στον κ. Αργειτάκο! Θεωρώ και τους δύο ικανούς και έντιμους και γνώστες των δημοτικών πραγμάτων και προσβλέπω σε στενή συνεργασία μαζί τους!»


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti