Η Νύχτα γίνεται «Λευκή» και η Σπάρτη «Ανοιχτή Πόλη» στις 23 Αυγούστου!

Τετάρτη, 21 Αύγουστος 2019 17:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η Νύχτα γίνεται «Λευκή» και η Σπάρτη «Ανοιχτή Πόλη» στις 23 Αυγούστου!

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου θα διεξαχθεί η φετινή «Λευκή Νύχτα – Ανοιχτή Πόλη» της Σπάρτης, μια διοργάνωση που έχει εξελιχθεί σε θεσμό τα τελευταία χρόνια για τη λακωνική πρωτεύουσα, προσελκύοντας αυξημένο αριθμό ντόπιων, αλλά και επισκεπτών.

Τα εμπορικά καταστήματα της Σπάρτης θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, προσφέροντας τα εμπορεύματά τους σε εκπτωτικές τιμές.

Εκτός από τα εμπορικά, που θα διευρύνουν τη λειτουργία τους σε αυτή την εορταστική νύχτα, θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσικά συγκροτήματα και διάφορα events στους δρόμους της πόλης.

Οι κεντρικοί οδοί (Κ. Παλαιολόγου και Λυκούργου) αναμένεται να είναι και φέτος πεζοδρομημένοι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών,  αλλά και προκειμένου να αναπτυχθούν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Συνδιοργανωτές είναι ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης και το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα