Έβδομος στον κόσμο Σπαρτιάτης μαθητής στον διαγωνισμό της Microsoft!

Τρίτη, 06 Αύγουστος 2019 16:42 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έβδομος στον κόσμο Σπαρτιάτης μαθητής στον διαγωνισμό της Microsoft!

O 13χρονος Σπαρτιάτης Νίκος Σκιαδάς κατέλαβε την 7η θέση παγκοσμίως στην κατηγορία Microsoft Excel Word, στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Microsoft Office Specialist, που διεξήχθη πρόσφατα στη Νέα Υόρκη. Ο Νίκος συμμετείχε στον διαγωνισμό ως σπουδαστής του Εκπαιδευτικού Κέντρου Σπάρτης.

Για τη συμμετοχή τους στον παγκόσμιο διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες πιστοποιήθηκαν αρχικά στο  Microsoft Office Specialist προκειμένου να επιδείξουν τις γνώσεις τους πάνω στις εφαρμογές που διαγωνίστηκαν. Στη φάση του περιφερειακού διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του καλοκαιριού στην Ελλάδα, ο Νίκος κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία του και έτσι εξασφάλισε την πρόκριση του για τον τελικό γύρο του διαγωνισμού στον οποίο προκρίθηκαν 155 μαθητές από πενήντα διαφορετικά κράτη.

Στην ελληνική αποστολή του διαγωνισμού συμμετείχαν ακόμα δυο νεαροί Έλληνες. Ο Κυριάκος Χατζηευθυμιάδης απο την Αθήνα, ο οποίος αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής  στην κατηγορία Microsoft PowerPoint, καταλαμβάνοντας την 1η θέση στην κατηγορία του και ο 15χρονος Χρήστος Κιοφετζής από την Καβάλα, ο οποίος κατετάγη 9ος στην παγκόσμια κατάταξη στο Microsoft Excel και 1ος στην ευρωπαϊκή κατάταξη.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος