Έδωσε κατευθύνεις ο Π. Νίκας σε επαφές στη Λακωνία (ΦΩΤΟ)

Συναντήθηκε και με τον Ευστ. Βαλιώτη

Πέμπτη, 08 Αύγουστος 2019 16:45 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έδωσε κατευθύνεις ο Π. Νίκας σε επαφές στη Λακωνία (ΦΩΤΟ)

 Λίγες ημέρες πριν αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του (σσ την 1η Σεπτεμβρίου), στη Λακωνία βρέθηκε την Τρίτη (6/8), ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας.

Πλαισιωμένος από συνεργάτες του και τους εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους, ο κ. Νίκας συμμετείχε σε σύσκεψη με διευθυντές και τμηματάρχες των υπηρεσιών της ΠΕ Λακωνίας, δίνοντας κατευθύνσεις και οδηγίες για τη χάραξη της πολιτικής που στοχεύει να εφαρμόσει η νέα περιφερειακή αρχή.

Στη συνέχεια, ο κ. Νίκας είχε συναντήσεις με τον μεγάλο ευεργέτη της Λακωνίας, κ. Ευστάθιο Βαλιώτη, με εκπροσώπους συλλόγων, όπως η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Λακωνίας, ο Σύλλογος Φίλων Βυζαντινής Πολιτείας Μυστρά, ο Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Σπάρτης και ο Σπαρτιατικός Γυμναστικός Σύλλογος Σπάρτης.  Τέλος, ο κ. Νίκας είχε τετ-α-τετ και με την εκπρόσωπο του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα