Τέλος τα τμήματα προσανατολισμού μαθητών σε Κροκεές, Γεράκι και Σκάλα;

Πέμπτη, 08 Αύγουστος 2019 19:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τέλος τα τμήματα προσανατολισμού μαθητών σε Κροκεές, Γεράκι και Σκάλα;

Με υπουργική απόφαση που ορίζει τις «προϋποθέσεις λειτουργίας ομάδων μαθημάτων Προσανατολισμού και μαθημάτων επιλογής στο Γενικό Λύκειο», καθορίστηκαν οι προϋποθέσεις λειτουργίας τμημάτων Ομάδων Προσανατολισμού και μαθημάτων επιλογής στα Γενικά Λύκεια που θα ισχύσουν από το επόμενο σχολικό έτος 2019-2020.

Σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο Ευρώτα κ. Ηλία Παναγιωτακάκο, η απόφαση προβλέπει κατάργηση όλων των τμημάτων προσανατολισμού στα Γενικά Λύκεια Κροκεών  και Γερακίου, καθώς και κατάργηση τριών τμημάτων προσανατολισμού στη Γ΄ Λυκείου και ενός τμήματος προσανατολισμού στη Β΄ Λυκείου στο ΓΕΛ Σκάλας.

«Αυτό οδηγεί στην υποβάθμιση του Δήμου μας και δημιουργεί πολλά προβλήματα σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς», τονίζει ο κ. Παναγιωτακάκος.

Ο ίδιος γνωστοποιεί ότι η πρωτοβουλία της Λαϊκής Συσπείρωσης για κλείσιμο των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ευρώτα από τις 11/9/2019 (έναρξη της σχολικής περιόδου), ως ένδειξη διαμαρτυρίας, έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο Ευρώτα.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος