Πάνω από 1.000 έλεγχοι κι 72 συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Χειροπέδες σε 19 άτομα στη Λακωνία

Παρασκευή, 09 Αύγουστος 2019 17:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πάνω από 1.000 έλεγχοι κι 72 συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Μία ακόμα εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (8/8) στου νομούς της  Περιφέρειας Πελοποννήσου.  Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν έλεγχοι σε 1.025 άτομα, εκ των οποίων τα 748 ήταν ημεδαποί και τα 277 αλλοδαποί, καθώς και σε 686 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 116 άτομα, από τα οποία 67 ήταν ημεδαποί και 49 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 72 άτομα.

Πιο αναλυτικά στη Λακωνία συνελήφθησαν 19 άτομα και ειδικότερα:     Ένας ημεδαπός για ναρκωτικά, ένας ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, δυο ημεδαποί κι ένας αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ένας ημεδαπός για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού και 13 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου βεβαιώθηκαν συνολικά 328 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν: μικροποσότητες κάνναβης στην Αργολίδα, 20,4 γραμμάρια κάνναβης, ένα  τσιγαριλίκι κάνναβης, δύο κυνηγετικά όπλα και 35 φυσίγγια στη Λακωνία και μικροποσότητα ηρωίνης, ποσότητες κάνναβης και είδη παράνομου υπαίθριου εμπορίου στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος