Τα παιδιά γνωρίστηκαν με τα άλογα στον Πύργο Διρού (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, 13 Αύγουστος 2019 13:34 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τα παιδιά γνωρίστηκαν με τα άλογα στον Πύργο Διρού (ΦΩΤΟ)

Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αν. Μάνης πραγματοποιήθηκε δράση για παιδιά έως 15 ετών με θέμα «Γνωριμία με το άλογο» στο Κέντρο Ελεύθερης Ιππασίας «Mani Horses», που βρίσκεται στον Πύργο Διρού του Δήμου Αν. Μάνης.

Στην εκδήλωση, που έλαβε χώρα την Τετάρτη 7/8, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα ωραίο, ευγενικό και φιλικό ζώο, όπως το άλογο. Συγκεκριμένα, περισσότερα από εβδομήντα παιδιά ίππευσαν με ασφάλεια και συνοδεία μέσα στον χώρο ιππασίας του συλλόγου, παρακολουθώντας τους βηματισμούς του αλόγου (τριπόδισμο και καλπασμό).  Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν υπήρχε οικονομική επιβάρυνση από πλευράς των συμμετεχόντων.

Ήταν μια επιτυχημένη και απολαυστική εκδήλωση που απέσπασε θετικά σχόλια από όλους όσοι έλαβαν μέρος ή παρακολούθησαν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Διοργανωτής ήταν ο Σύλλογος Φιλίππων Μάνης, ο οποίος συμμετέχει ενεργά και δίνει ιδιαίτερο ύφος με τις ιππικές του εκδηλώσεις στις επετειακές εκδηλώσεις της 17ης Μαρτίου για την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης στην Αρεόπολη.

Ρεπορτάζ: Ελένη Τζανετάκου

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος