«Ευχαριστώ» της ΙΜ Μονεμβασίας και Σπάρτης με εκδήλωση για τους Λάκωνες ομογενείς

Τετάρτη, 14 Αύγουστος 2019 15:42 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ευχαριστώ» της ΙΜ Μονεμβασίας και Σπάρτης με εκδήλωση για τους Λάκωνες ομογενείς

Οι Λάκωνες ομογενείς, που ζουν και προοδεύουν σ’ όλης της γης τα μήκη και τα πλάτη της γης, ανταποκρίνονται με συγκινητική προθυμία στην έκκληση του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου για συμπαράσταση και βοήθεια οικονομική, προκειμένου τα ιδρύματα της Μητρόπολης να συνεχίσουν την προσφορά τους στους γέροντες και τους ανήμπορους συνανθρώπους μας.

Όπως είναι γνωστό, κάθε καλοκαίρι, καταφτάνουν στην Ελλάδα και τη Λακωνία πολλοί ομογενείς για να περάσουν τις διακοπές στον τόπο καταγωγής τους και να διατηρήσουν ζωντανές τις «ρίζες» τους. «Με την ευκαιρία αυτή, εκτός από τις γραπτές ευχαριστίες μας και τη συνημμένη σχετική απόδειξη προς όσους μας έστειλαν χρήματα καθώς και από τα ευχαριστήρια δημοσιεύματα δια των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων, επιθυμούμε να πούμε, για μία ακόμη φορά σε ειδική εκδήλωση, και προσωπικά το μεγάλο “ευχαριστώ” μας χωριστά στον καθένα που θα επισκεφθεί τη Λακωνία», αναφέρει η ΙΜΜΣ.

Τη Δευτέρα 19 Αυγούστου και ώρα 7:30΄ μμ, στον αύλειο χώρο του Ασύλου Ανιάτων Σπάρτης, η Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης οργανώνει εκδήλωση προς τιμήν των ομογενών, κατά την οποία θα προσφερθεί κέρασμα και ψυχαγωγία με ευχάριστη μουσική.

Η πρόσκληση ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους ομογενείς της μητροπολιτικής περιφέρειας Μονεμβασίας και Σπάρτης και τις οικογένειές τους, καθώς και για τους εκπροσώπους ομογενειακών συλλόγων και σωματείων.

Η πρόσκληση της ΙΜΜΣ έχει ως εξής:

«Αγαπητοί μας Ομογενείς,

Σας περιμένουμε όλους την Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019, στις 7.30 το απόγευμα στον αύλειο χώρο του Ασύλου Ανιάτων Σπάρτης, για να σας πούμε και από κοντά το μεγάλο “ευχαριστώ” μας για την έμπρακτη αγάπη σας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος