Κικίλιας για ΚΥ Αρεόπολης: «Οι Μανιάτες είναι σε πολύ καλά χέρια» (ΦΩΤΟ)

Τη Μάνη επισκέφτηκε ο υπουργός Υγείας

Δευτέρα, 26 Αύγουστος 2019 14:07 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κικίλιας για ΚΥ Αρεόπολης: «Οι Μανιάτες είναι σε πολύ καλά χέρια» (ΦΩΤΟ)

Στη Μάνη βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο (24-25/8), ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού. Μάλιστα, στη διάρκεια της παραμονής του στην περιοχή, ο κ. Κικίλιας επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, έχοντας την ευκαιρία να  διαπιστώσει το έργο που επιτελείται στη συγκεκριμένη μονάδα, αλλά και να συνομιλήσει με τον διευθυντή δρ Ανάργυρο Δ. Μαριόλη και άλλα στελέχη του κέντρου.

«Επισκέφθηκα το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης και ενημερώθηκα από έναν κορυφαίο ιατρό και φίλο τον Ανάργυρο Μαριόλη για τις ανάγκες που υπάρχουν. Ευχαριστώ όλους τους εργαζόμενους εκεί για τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Οι Μανιάτες είναι σε πολύ καλά χέρια», έγραψε στο instagram μετά την επίσκεψή του ο Β. Κικίλιας.

Όπως ανέφερε ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης δρ. Ανάργυρος Δ. Μαριόλης,  «ένα από τα τελευταία απογεύματα του Αυγούστου, σήμερα, δεχθήκαμε επίσκεψη από τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια, στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης.

Κατά την σύντομη παραμονή του, τον ενημέρωσα για τις άμεσες προτεραιότητες όχι μόνο του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης, αλλά και για την ανάπτυξη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στη χώρα μας. Ο κ. υπουργός συνομίλησε και με όλο το προσωπικό που εφημέρευε.

Θα ήθελα επίσης να τον ευχαριστήσω για τα θερμά του λόγια, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για το έργο που παράγεται στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα