Η 1η ΤΟΜΥ Σπάρτης ευαισθητοποίησε τα παιδιά (ΦΩΤΟ)

Για τη σωστή διατροφή και στοματική υγιεινή

Δευτέρα, 26 Αύγουστος 2019 14:42 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η 1η ΤΟΜΥ Σπάρτης ευαισθητοποίησε τα παιδιά (ΦΩΤΟ)

Ενημέρωση για την σωστή διατροφή και την στοματική υγιεινή σε παιδιά πραγματοποιήθηκε στην Βιβλιοθήκη Σπάρτης από τους επισκέπτες υγείας Ηλία Βασιλάκο και Ελένη Γεωργοπούλου, τη νοσηλεύτρια Ελένη-Ιωάννα Πασχοπούλου και την παιδίατρο Ρίτα Θεοφανοπούλου της 1ης ΤΟΜΥ Σπάρτης.

Οι μικροί φίλοι που παρακολούθησαν τη δράση απέκτησαν χρήσιμες γνώσεις για την ορθή διατροφή και τη φροντίδα των δοντιών, μέσα από βιωματικές δραστηριότητες, σχετικό οπτικοακουστικό υλικό και συμβουλές βουρτσίσματος των δοντιών με την χρήση προπλάσματος.

«Ευχαριστούμε την Βιβλιοθήκη Σπάρτης για την φιλοξενία, ευελπιστούμε και σε μελλοντικές συνεργασίες», επισημαίνει η 1η ΤΟΜΥ Σπάρτης.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα