Τίμησαν την 193η επέτειο της Μάχης του Πολυαράβου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Συμμετείχαν και οι Όμοιοι της Μάνης

Τρίτη, 27 Αύγουστος 2019 13:53 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τίμησαν την 193η επέτειο της Μάχης του Πολυαράβου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Λαμπρές ήταν και φέτος οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 193η επέτειο της Μάχης του Πολυαράβου, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 25/8 στον Πολυάραβο Λακωνίας

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν και οι Όμοιοι της Μάνης, μετά από πρόσκληση του δημάρχου Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρου Ανδρεάκου.

 Ο πρόεδρος των Ομοίων της Μάνης, καθηγητής Ιατρικής κ. Μιχάλης Κουτσιλιέρης,  κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των πεσόντων, ενώ στη συνέχεια εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας με θέμα τα ιστορικά γεγονότα της μάχης του Πολυαράβου και τη σημειολογική τους σημασία στην εξέλιξη της Επανάστασης του 1821 και της ιστορίας εν γένει, αναδεικνύοντας τον σημαντικό ρόλο της Μάνης.

Εμφανώς συγκινημένος, ο κ. Κουτσιλιέρης ευχαρίστησε τον δήμαρχο κ. Ανδρεάκο, καθώς και τους διοργανωτές της εκδήλωσης για την εξαιρετική τιμή στο πρόσωπό του και αφιέρωσε την ομιλία του στη μνήμη του επίτιμου μέλους των Ομοίων της Μάνης και ακαδημαϊκού, Γρηγόρη Σκαλκέα,  καθώς οι εκδηλώσεις συνέπεσαν με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατό του.

Δείτε το video

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα