Τον Νοέμβριο στην Τρίπολη η έκθεση «Πελοπόννησος Expo»

Κάλεσμα για συμμετοχή των λακωνικών επιχειρήσεων

Τρίτη, 27 Αύγουστος 2019 15:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τον Νοέμβριο στην Τρίπολη η έκθεση «Πελοπόννησος Expo»

Τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας συντάσσουν και πάλι τις δυνάμεις τους προς όφελος των επιχειρήσεων και της ανάπτυξης της Πελοποννήσου.

Η έκθεση «Πελοπόννησος Expo» συνεχίζει και φέτος δυναμικά με κύριο στόχο να προβάλει την καινοτομία, την παραγωγικότητα, την εξωστρέφεια και φυσικά τις δράσεις των επιχειρήσεων.

Φέτος, η «Πελοπόννησος Expo» θα πραγματοποιηθεί από τις 13 ως τις 17 Νοεμβρίου 2019, στις εγκαταστάσεις του κτιρίου ΓΕΑ ΑΕ στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης.

Η «Πελοπόννησος Expo» καθιερώνεται ως μια από τις εκθέσεις-σταθμούς της Ελλάδας με τη συμμετοχή επιχειρήσεων από όλη την χώρα, τη δημιουργία εμπορικών συμφωνιών και την ανάπτυξη νέων επαγγελματικών επαφών με στόχο την εξωστρέφεια, μέσω των B2B εμπορικών συναντήσεων.

Η έκθεση θα εμπλουτιστεί από παράλληλες ενημερωτικές εκδηλώσεις και ημερίδες για την ενημέρωση εκθετών και επισκεπτών.

Στην «Πελοπόννησο Expo», ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να γευτεί την πελοποννησιακή κουζίνα μέσα από εκδηλώσεις μαγειρικής που θα πραγματοποιηθούν στην ειδική κατασκευή «Παραδοσιακό Παντοπωλείο» το οποίο θα θυμίζει γειτονιά της Πελοποννήσου.

Η θεματολογία της έκθεσης εμπλουτίζεται επίσης, με ειδικά αφιερώματα & εκδηλώσεις για τον Τουρισμό και τον Αγροδιατροφικό τομέα.

Εάν η επιχείρησή τους δραστηριοποιείται σε κάποιον από τους παρακάτω τομείς, το Επιμελητήριο Λακωνίας προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στην έκθεση «Πελοπόννησος Expo», την οποία χαρακτηρίζει ως την καλύτερη για την προβολή.

Αναλυτικά:
- Τρόφιμα – Ποτά
- Οικιακός – Επαγγελματικός Εξοπλισμός - Δόμηση
- Ενέργεια – Τεχνολογία Περιβάλλοντος- Εναλλακτικές  Μορφές Ενέργειας
- Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – Διαφήμιση – Πληροφορική
- Οικογένεια – Παιδί – Εκπαίδευση – Γυναικεία Ομορφιά
- Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα – Αξεσουάρ
 
Επισκεφθείτε το www.peloponnisosexpo.gr  για να ενημερωθείτε πλήρως για την έκθεση ή επικοινωνήστε με την Alfa Expo (www.alfaexpo.gr).

Ώρες λειτουργίας
Καθημερινές: 16:00-21:00
Σαββατοκύριακο: 10:00-21:00


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα