Βαλιώτης: «Θα στηρίξουμε και θα συνεργαστούμε με τη νέα Δημοτική Αρχή»

Τι είπε στην ορκωμοσία του Π. Δούκα

Τρίτη, 27 Αύγουστος 2019 15:38 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βαλιώτης: «Θα στηρίξουμε και θα συνεργαστούμε με τη νέα Δημοτική Αρχή»

Σαφή κατέστησε ο απερχόμενος δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαγγέλης Βαλιώτης, την πρόθεσή της παράταξής του να συνεργαστεί με τη νέα Δημοτική Αρχή του Πέτρου Δούκα, στη δημαρχιακή θητεία που αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου. Όπως ανέφερε στον χαιρετισμό του, κατά την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Σπάρτης, η στήριξη γίνεται με «γνώμονα την ολοκλήρωση των ήδη δρομολογηθέντων έργων στο Δήμο μας, το ξεκάθαρο πρόγραμμά μας και τις προτάσεις, που εμείς θεωρούμε ωφέλιμες για τον τόπο», επεσήμανε ο κ. Βαλιώτης, οποίος τόνισε ότι η νέα διοίκηση αναλαμβάνει έναν δήμο χωρίς δημοσιονομικά προβλήματα και με δρομολογημένα έργα.

Αναλυτικά, ο Ευ. Βαλιώτης ανέφερε: «Η σημερινή ορκωμοσία αποτελεί αφετηρία της προσπάθειας, που πρέπει όλοι να καταβάλλουμε ανεξάρτητα της θέσης που μας κατάταξαν οι συμπολίτες μας,   για την ανάπτυξη του τόπου μας, της Σπάρτης και των χωριών μας.

Η φιλοσοφία  του καινούργιου νόμου του “Κλεισθένη” αλλά και η λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επιβάλει συγκλίσεις και συνεργασίες  για το καλό του Δήμου.

Οφείλουμε όλοι μας, να συμβάλλουμε σ’ αυτό.

Σαν απερχόμενη Δημοτική Αρχή θέλουμε να τονίσουμε ότι παρ’ όλες τις δύσκολες συγκυρίες  που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, λειτουργήσαμε το Δήμο με τα δικά μας μέσα.

Διεκδικήσαμε  και καταφέραμε να φέρουμε πόρους, να εντάξουμε έργα,  που τώρα  αρχίζουν να υλοποιούνται  και που θα βελτιώσουν  την ποιότητα  ζωής των δημοτών.

Αυτά τα καταφέραμε, βασιζόμενοι κυρίως στη συνεργασία αιρετών, υπαλλήλων, Περιφέρειας, Κυβέρνησης, φορέων της πόλης και των χωριών, εθελοντών δημοτών.

 Σαν Δημοτική Ενωτική Κίνηση, σεβόμενοι την ετυμηγορία των πολιτών του Δήμου Σπάρτης, πιστοί στις εξαγγελίες μας, θα στηρίξουμε και θα συνεργαστούμε με τη νέα Δημοτική Αρχή, με γνώμονα την ολοκλήρωση των ήδη δρομολογηθέντων έργων στο Δήμο μας, το ξεκάθαρο πρόγραμμά μας και τις προτάσεις, που εμείς θεωρούμε ωφέλιμες για τον τόπο.

Κύριε Δήμαρχε,
Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και
Σύμβουλοι Κοινοτήτων,

Ξεκινάτε,
Ξεκινάμε μια τετραετία, χωρίς τα δημοσιονομικά προβλήματα που εμείς είχαμε, με υπαλλήλους πιο έμπειρους και είμαι σίγουρος ότι θα αντιμετωπίσουν τα όποια προβλήματα  εφαρμογής των νόμων πιο αποτελεσματικά.

Έχετε το όραμα και τον ενθουσιασμό για να πετύχετε τους στόχους σας.

Έχουμε ανανεωμένο Συμβούλιο με νέους Δημοτικούς Συμβούλους που οφείλουμε να τους στηρίξουμε να ανοίξουν τα φτερά τους και να αποδώσουν τα μέγιστα.

Οφείλουμε να μην τους απελπίσουμε.

Μην ξεχνάμε και εμείς κάποτε ξεκινήσαμε για πρώτη φορά στην αυτοδιοίκηση.

Τελειώνοντας, θέλω να ευχηθώ στον καινούργιο Δήμαρχο  καλή και δημιουργική θητεία.

Η προσωπικότητά του και η εμπειρία του είναι απαραίτητα και χρήσιμα στοιχεία για την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Στους Δημοτικούς Συμβούλους και Συμβούλους Κοινοτήτων, καλή και δημιουργική συνεργασία.

Θέλω ιδιαίτερα να συγχαρώ τους νεοεκλεγέντες Συμβούλους που από σήμερα θα κοσμούν τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου και των Κοινοτήτων.

Να ξέρουν ότι οι  απόψεις  τους θα είναι χρήσιμες για τη λειτουργία του Δήμου.

Εύχομαι στο τέλος της θητείας μας, το 2023, να είμαστε όλοι εδώ και να υποδεχθούμε τους νεοεκλεγέντες, Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο.

Καλή θητεία και καλή συνεργασία για το καλό του Δήμου μας».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα