Ορκίστηκε για τη νέα τετραετία η Δημοτική Αρχή Ευρώτα (ΦΩΤΟ)

Βέρδος: «Η πόρτα του δημαρχείου και όλων των υπηρεσιών θα είναι ανοικτή σε όλους»

Τετάρτη, 28 Αύγουστος 2019 13:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ορκίστηκε για τη νέα τετραετία η Δημοτική Αρχή Ευρώτα (ΦΩΤΟ)

Στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Αυγούστου, η τελετή ορκωμοσίας του δημάρχου Δήμου Ευρώτα, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Ευρώτα καθώς και των προέδρων και των μελών των συμβουλίων των Δημοτικών και των Τοπικών Κοινοτήτων.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, έπειτα από τον αγιασμό και την ορκωμοσία, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας & Σπάρτης κ. Ευστάθιος, απευθυνόμενος στον δήμαρχο Ευρώτα Δήμο Βέρδο, αλλά και τα μέλη του ΔΣ, ευχήθηκε καλή επιτυχία και στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη για αγάπη και συνεργασία.

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Δήμος Βέρδος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους τους δημότες που τους τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους για τη διοίκηση του Δήμου την επόμενη τετραετία. «Αναλαμβάνουμε τη διοίκηση του Δήμου με πλήρη συνείδηση των ευθυνών μας», σημείωσε ο κ. Βέρδος, ενώ ολοκληρώνοντας την ομιλία του ανέφερε: «Η πόρτα του δημαρχείου και όλων των υπηρεσιών του Δήμου θα είναι ανοικτή σε όλους τους πολίτες, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη. Σας καλώ να στηρίξετε τη νέα δημοτική αρχή και να μας εμψυχώσετε στο έργο μας. Προχωράμε μαζί, προχωράμε ενωμένοι για έναν ισχυρό Δήμο Ευρώτα».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα