Συντηρούνται οδικά τμήματα σε κεντρική και νότια Λακωνία (ΦΩΤΟ)

Τις εργασίες επιθεώρησε η Αδ. Τζανετέα

Τετάρτη, 28 Αύγουστος 2019 17:05 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συντηρούνται οδικά τμήματα σε κεντρική και νότια Λακωνία (ΦΩΤΟ)

Την πορεία των εργασιών βελτίωσης της Εθνικής οδού Κροκεές-Μολάοι-Μονεμβασιά παρακολούθησε η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα.

Η αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πορεία των εργασιών, επισημαίνοντας ότι «ολοκληρώνουμε το τεχνικό μας έργο με την βελτίωση ενός σημαντικού οδικού άξονα της Λακωνίας. Με την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων θα επιτευχθεί η ασφαλής και γρήγορη μετάβαση των πολιτών σε πολλούς και σημαντικούς οικισμούς του Λακωνίας».

Εξάλλου, την προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Μονεμβασιάς για την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση οδικού άξονα Νεάπολη – Παλαιόκαστρο» στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας και τη σύμβαση υλοποίησης του έργου «Άμεση αποκατάσταση βλαβών και κατασκευή συρματοκιβωτίων στα πρανή του ποταμού Δολιανίτη πρώην Δήμου Τεγέας Δήμου Τρίπολης», υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα