Δίνει σκυτάλη κι εμπιστοσύνη στον Π. Δούκα ο Ευ. Βαλιώτης

Σε ειδική τελετή στο δημαρχείο - Αποφασίζει για τους συνεργάτες που θα αναλάβουν αξιώματα ο νέος δήμαρχος

Πέμπτη, 29 Αύγουστος 2019 14:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δίνει σκυτάλη κι εμπιστοσύνη στον Π. Δούκα ο Ευ. Βαλιώτης

Τελετή παράδοσης και παραλαβής από την απερχόμενη στη νέα Δημοτική Αρχή Σπάρτης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Αυγούστου και ώρα 11:00 πμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην κεντρική πλατεία Σπάρτης.

Ο απερχόμενος δήμαρχος Ευάγγελος Βαλιώτης θα παραδώσει τη σκυτάλη στον Πέτρο Δούκα, ο οποίος ορκίστηκε την περασμένη Κυριακή (25/8) και θα είναι ο νέος «ένοικος» της οδού Ευαγγελιστρίας (γραφεία δήμου), αναλαμβάνοντας καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου. Ο κ. Βαλιώτης έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι θα στηρίξει και θα συνεργαστεί με τη νέα Δημοτική Αρχή, εφόσον υπάρξει σύγκλιση θέσεων και πρόθεση για ολοκλήρωση των έργων που έχουν ήδη δρομολογηθεί από τη απερχόμενη διοίκηση.

Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος Δούκας εντείνει τις επαφές και τελικές συζητήσεις με στενούς συνεργάτες του, αξιολογώντας προσεκτικά και εμπεριστατωμένα, προτάσεις, δυνατότητες και πρόσωπα, ώστε να καταλήξει οριστικά σε εκείνους που θα στελεχώσουν τις θέσεις των αντιδημάρχων, των προέδρων νομικών προσώπων, επιτροπών και άλλων υπηρεσιών που άπτονται της λειτουργίας του δήμου. Ύστερα από την αδυναμία σύγκλισης και συνεννόησης του Στ. Αργειτάκου με τη νέα Δημοτική Αρχή και με δεδομένη την επιθυμία του Ευ. Βαλιώτη να μην δοθούν αξιώματα στον συνδυασμό του, όλα τα πρόσωπα που θα κληθούν να αναλάβουν κομβικούς ρόλους στη νέα διοίκηση θα προέρχονται από την παράταξη του Πέτρου Δούκα.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα