Ελεύθερο ίντερνετ στα ΚΕΠ και υπηρεσίες του Δ. Μονεμβασίας

Πέμπτη, 29 Αύγουστος 2019 15:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ελεύθερο ίντερνετ στα ΚΕΠ και υπηρεσίες του Δ. Μονεμβασίας

Δωρεάν συνδεσιμότητα Wi-Fi για τους δημότες και τους επισκέπτες που προσέρχονται προς εξυπηρέτηση στις υπηρεσίες του έχει εξασφαλίσει ο Δήμος Μονεμβασίας.

Συγκεκριμένα οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα της ελεύθερης πρόσβασης στο διαδίκτυο που παρέχεται δωρεάν στον εσωτερικό χώρο:
- στα Κ.Ε.Π. του Δήμου Μονεμβασίας
- στο δημαρχείο
- στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων (Μονεμβασία, Νεάπολη, Παπαδιάνικα, Ρειχέα)

Οι πολίτες διευκολύνονται να αναζητούν, να προωθούν ή να λαμβάνουν άμεσα ψηφιακά αρχεία και ηλεκτρονικά μηνύματα διεκπεραιώνοντας πιο εύκολα τις υποθέσεις τους στους χώρους αυτούς.

Η δράση ολοκληρώθηκε από το τμήμα ΤΠΕ αξιοποιώντας υφιστάμενο εξοπλισμό.

«Η προσπάθεια για τη ψηφιακή αναβάθμιση του Δήμου είναι συνεχής, αξιοποιώντας κάθε πηγή χρηματοδότησης όπως αυτή του προγράμματος WiFi4EU», σημειώνει ο Δ. Μονεμβασίας. Μέσω αυτού τού Ευρωπαϊκού χρηματοδοτικού εργαλείου, ο Δήμος Μονεμβασίας θα μπορέσει να πολλαπλασιάσει τα δημόσια σημεία δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο προσφέροντας μεγαλύτερη συνδεσιμότητα στην καθημερινότητα των πολιτών.

Υπενθυμίζεται σε όσους πολίτες διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή ότι μπορούν να διεκπεραιώνουν απομακρυσμένα υποθέσεις που προβλέπονται από την αντίστοιχη νομοθεσία.

Η νέα ψηφιακή πραγματικότητα βρίσκει το Δήμο Μονεμβασίας με το σύνολο των υπαλλήλων των διευθύνσεών του, να είναι κάτοχοι ψηφιακών πιστοποιητικών (υπογραφών).


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα