Συμβάσεις αορίστου χρόνου για τα κοινωφελή ζητεί η Περιφέρεια

Επιστολή Στρατηγάκου σε κυβέρνηση και κόμματα

Πέμπτη, 29 Αύγουστος 2019 16:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συμβάσεις αορίστου χρόνου για τα κοινωφελή ζητεί η Περιφέρεια

Τη μετατροπή σε αορίστου χρόνου, των συμβάσεων υπαλλήλων που απασχολούνται σε υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, αιτείται στην πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας, το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Υλοποιώντας σχετική απόφαση του συμβουλίου, ο απερχόμενος πρόεδρος του ΠΣ, κ. Ηλίας Στρατηγάκος, απέστειλε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τους υπουργούς της Κυβέρνησης και τα πολιτικά κόμματα της χώρας, επιστολή με την ομόφωνη απόφαση – ψήφισμα που αφορά: «Απόφαση – Ψήφισμα δυνατότητας μετατροπής των συμβάσεων του προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα του ΟΑΕΔ «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς χαρακτήρα σε Δήμους και Περιφέρειας έτους 2014 – 2020 πλήρους απασχόλησης (Α’ κύκλος – Δημόσια Πρόσκληση Νο 8/2018)», σε αορίστου χρόνου».

Στο ψήφισμα του ΠΣ τονίζεται «το δίκαιο του αιτήματος, ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε τακτικό προσωπικό στις υπηρεσίες της Περιφέρειας όπου υπηρετούν και οι οποίες έχουν επείγον ζήτημα σοβαρής υποστελέχωσης».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα