Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα ΚΔΑΠ του Δήμου Σπάρτης

Τρίτη, 03 Σεπτέμβριος 2019 15:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα ΚΔΑΠ του Δήμου Σπάρτης

Από τον Δήμο Σπάρτης και το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας, ανακοινώνεται ότι το 1ο και 3ο ΚΔΑΠ του Δήμου Σπάρτης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους από την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου (ωράριο λειτουργίας: 16:00-20:00).

Οι εγγραφές των παιδιών, εντός και εκτός ΕΣΠΑ, για τα ΚΔΑΠ του Δήμου Σπάρτης ξεκινούν την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 και θα διαρκέσουν ως και την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 (από τις 08:00 ως και τις 15:00).

Δικαιολογητικά γονέων εκτός ΕΣΠΑ:
- Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
- Φωτοτυπία ταυτότητας του γονέα/κηδεμόνα
- Εκκαθαριστικό έτους 2018
- Ιατρική βεβαίωση για την κατάσταση υγείας του παιδιού

Δικαιολογητικά γονέων εντός ΕΣΠΑ:
- Αξία Τοποθέτησης (voucher)
- Ερωτηματολόγιο εισόδου
- Ιατρική βεβαίωση για την κατάσταση υγείας του παιδιού

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται, στα γραφεία του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Παιδείας στη Σπάρτη (Δωριέων 13-15). Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 27310 29082.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα