Μια Μανιάτισσα στο τιμόνι της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Τρίτη, 03 Σεπτέμβριος 2019 15:21 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μια Μανιάτισσα στο τιμόνι της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Την έγκριση της επιτροπής Δημοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών, Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας και Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης της Βουλής, έλαβε η Βασιλική Λαζαράκου, η οποία προτάθηκε για τη θέση της προέδρου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς από τον υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα. Η κ. Λαζαράκου έγινε αποδεκτή από τους βουλευτές της ΝΔ, ενώ τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης ψήφισαν παρών εκτός από την Ελληνική Λύση η οποία ψήφισε αρνητικά την πρόταση του κ.  Σταϊκούρα.

Η κ. Λαζαράκου, με καταγωγή από τη Μάνη, έχει διατελέσει αντιπρόεδρος Α’ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, από τον Σεπτέμβριο του 2012 έως το τέλος του 2015, ενώ έχει υπάρξει και υποψήφια ευρωβουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα