Εκπρόσωπος της ρουμανικής πρεσβείας επισκέφθηκε τη Σπάρτη

Συνάντηση με τον αναπληρωτή δημάρχου Μιχ. Βακαλόπουλο

Σάββατο, 07 Σεπτέμβριος 2019 10:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκπρόσωπος της ρουμανικής πρεσβείας επισκέφθηκε τη Σπάρτη

Εθιμοτυπική επίσκεψη από την αναπληρώτρια επικεφαλής της αποστολής της πρεσβείας της Ρουμανίας στην Ελλάδα, κ. Χριστίνα Ζαμφιράκε, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4/9, στα γραφεία του Δήμου Σπάρτης. Την κ. Ζαμφιράκε υποδέχθηκε ο αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος, ως αναπληρωτής του δημάρχου Πέτρου Δούκα.

Στο επίκεντρο της συζήτησής, που διεξήχθη σε φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα, τέθηκε το θέμα διεξαγωγής των επικείμενων προεδρικών εκλογών στη Ρουμανία, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου και η συμβολή του Δήμου Σπάρτης στη διευκόλυνση της διαδικασίας ψηφοφορίας για τους υπηκόους Ρουμανίας, που διαμένουν στον νομό Λακωνίας. Ειδικότερα, εξετάστηκε η προοπτική λειτουργίας εκλογικού κέντρου στην πόλη της Σπάρτης, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους υπηκόους Ρουμανίας της Λακωνίας, καθώς και των όμορων νομών Μεσσηνίας και Αρκαδίας.

Ο κ. Βακαλόπουλος διαβεβαίωσε την αναπληρώτρια επικεφαλής της αποστολής της πρεσβείας Ρουμανίας στην Ελλάδα, ότι η δημοτική αρχή θα συνεισφέρει με κάθε πρόσφορο μέσο στην εξυπηρέτηση των Ρουμάνων υπηκόων, που θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία. Συγχρόνως, τη διαβεβαίωσε πως η συνεργασία του Δήμου Σπάρτης με την πρεσβεία και το προξενείο της Ρουμανίας στην Ελλάδα θα συνεχισθεί, σε πνεύμα αγαστής συνεργασίας.

Φωτο: Ν. Κεχαγιάς

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος