Διαγραμμίστηκαν οι διαβάσεις έξω από τα σχολεία στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, 10 Σεπτέμβριος 2019 18:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διαγραμμίστηκαν οι διαβάσεις έξω από τα σχολεία στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Σε διαγραμμίσεις των διαβάσεων που βρίσκονται στα σχολικά συγκροτήματα των γυμνασίων και των λυκείων της Σπάρτης, προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμος Σπάρτης, ενόψει έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Τεχνικά συνεργεία του Δ. Σπάρτης, υπό την παρουσία κι επίβλεψη του αρμοδίου αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Υπηρεσιών Δόμησης κ. Δημήτρη Καπονικολού, εργάστηκαν εντατικά, έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα για την ασφαλή μετάβαση των μαθητών στις σχολικές μονάδες. Εκτός από το «άσπρισμα» των διαβάσεων, τοποθετήθηκαν και οι  γνωστοί εύκαμπτοι οριοδείκτες (πορτοκαλί-φωσφοριζέ χρώματος), που δημιουργούν έναν οριοθετημένο νοητό διάδρομο για τους πεζούς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα συνεργεία του Δ. Σπάρτης απασχολήθηκαν ακόμα και κατά τις βραδινές-νυχτερινές ώρες, καθώς η μειωμένη κίνηση των οχημάτων διευκόλυνε τις εργασίες, όπως εξήγησε  και ο αντιδήμαρχος κ. Καπονικολός.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα