Αρωγός στο έργο του Ασύλου Ανιάτων Μολάων η εταιρεία του Δ. Γιαννακόπουλου

Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2019 14:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αρωγός στο έργο του Ασύλου Ανιάτων Μολάων η εταιρεία του Δ. Γιαννακόπουλου

Οι εργαζόμενοι των εταιρειών «ΒΙΑΝΕΞ ΑΕ» & «ΒΙΑΝ ΑΕ» του ομίλου Γιαννακόπουλου ανταποκρίθηκαν θερμά σε μια νέα δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, για τη στήριξη του Ασύλου Ανιάτων Μολάων «Η Αγία Παρασκευή» της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης.

Με ένα συμβολικό ποσό, οι εργαζόμενοι των δύο εταιρειών είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τσάντες πολλαπλών χρήσεων. Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν εξασφαλίσθηκε η αγορά λευκών ειδών, προκειμένου να καλυφθεί η συγκεκριμένη ανάγκη.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η δράση των εταιρειών ΒΙΑΝΕΞ & ΒΙΑΝ είχε διπλό χαρακτήρα, κοινωνικό αλλά και περιβαλλοντικό: προβάλλοντας τη χρησιμοποίηση τσαντών πολλαπλών χρήσεων, συμβάλλει στη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος. Επίσης, στηρίζει ένα κοινωφελές μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό σωματείο, το οποίο φροντίζει για την αξιοπρεπή διαβίωση των πασχόντων προσφέροντας ποιότητα ζωής και ψυχικής ηρεμίας, σε εγκαταστάσεις που πληρούν όλες τις συνθήκες υγιεινής».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος