Πιερρακάκης: «Ο πήχης θα αποδειχθεί χαμηλός σε σχέση με τις επιδόσεις μας»

Τι είπε ο Λάκωνας υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Τρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2019 13:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πιερρακάκης: «Ο πήχης θα αποδειχθεί χαμηλός σε σχέση με τις επιδόσεις μας»

Δυο σημαντικές νομοθετικές πρωτοβουλίες προανήγγειλε ο λακωνικής καταγωγής (σς από Κροκεές και Μάνη) υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, σε συνέντευξη του στο «Καρφί» και στον δημοσιογράφο, Κώστα Πασίση.

Επιπλέον, μίλησε για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας, επισημαίνοντας τη μεγάλη δυσκολία που είναι η αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας. «Το στοίχημά μας είναι να μην ψηφιοποιήσουμε τη γραφειοκρατία, αλλά αντίθετα να απλοποιούμε τη διαδικασία πριν την παραδώσουμε σε ψηφιακή μορφή», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για τον υψηλό πήχη που έθεσε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, αναφορικά με τις κυβερνητικές επιδόσεις, εξέφρασε την αισιοδοξία του, υπογραμμίζοντας «ότι όχι απλά θα περάσουμε πάνω από τον πήχη, αλλά ότι αυτός θα αποδειχθεί χαμηλός σε σχέση με τις επιδόσεις μας».

parapolitika.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος