Έθεσαν πλαίσιο συνεργασίας Επιμελητήριο-ΠΕ Λακωνίας

Σε σύσκεψη στο Διοικητήριο

Πέμπτη, 10 Οκτώβριος 2019 07:25 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έθεσαν πλαίσιο συνεργασίας Επιμελητήριο-ΠΕ Λακωνίας

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7/10, στο Διοικητήριο Λακωνίας, σύσκεψη της διοικητικής επιτροπής του Επιμελητηρίου Λακωνίας με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Βερούτη. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα της διοίκησης του Επιμελητηρίου,  προκειμένου να ενημερώσει τον αντιπεριφερειάρχη για τις δράσεις, τα προβλήματα της επιχειρηματικότητας και του νομού γενικότερα και τις προτάσεις του Επιμελητηρίου.

Ο πρόεδρος κ. Ιωάννης Παναρίτης και τα μέλη της διοικητικής επιτροπής του Επιμελητηρίου έθεσαν στον Θ. Βερούτη, τα φλέγοντα ζητήματα των υποδομών της Λακωνίας (βελτίωση οδικού δικτύου, παράκαμψη Σκάλας-Βλαχιώτη, γέφυρες Ευρώτα, δομές υγείας, μουσείο κλπ). Αναλυτική συζήτηση έγινε επί των δράσεων του Επιμελητηρίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και ιδιαίτερα της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και της προώθησης των λακωνικών προϊόντων και υπηρεσιών. Ο κ. Παναρίτης ζήτησε τη συνεργασία της ΠΕ Λακωνίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ιδιαίτερα στις δράσεις που δρομολογούνται από το Επιμελητήριο για το 2020.

Από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δραστηριοποίηση του Επιμελητηρίου και δήλωσε τη θετική στάση του απέναντι στην αναγκαιότητα επίλυσης των προβλημάτων του νομού.

 Η συζήτηση διεξήχθη σε θετικό κλίμα και έκλεισε με την πεποίθηση ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί με κύριο άξονα την κοινή δράση και διεκδίκηση επίλυσης των προβλημάτων του νομού, καθώς και την κοινή δρομολόγηση δράσεων για την προώθηση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα