Διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Δ. Ευρώτα

Την Κυριακή

Παρασκευή, 01 Νοέμβριος 2019 14:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Δ. Ευρώτα

Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, η ΔΕΔΔΗΕ προχωράει σε γενική διακοπή ρεύματος, την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, από τις 6:30΄ πμ ως τις 7:00 πμ και από τις 3:00 μμ ως τις 3:20΄ μμ, στις παρακάτω περιοχές του Δ. Ευρώτα: Δαφνί, Κροκεές, Στεφανιά, Σκάλα, Έλος, Αστέρι, Λεήμονας, Περιστέρι, Γράμμουσα, Μυρτιά.

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα γι αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος. Ζητείται η κατανόηση του κοινού για την παραπάνω διακοπή.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα