Στον Πανελλήνιο ταυτόχρονο θηλασμό συμμετέχει η Σπάρτη

Παρασκευή, 01 Νοέμβριος 2019 17:43 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στον Πανελλήνιο ταυτόχρονο θηλασμό συμμετέχει η Σπάρτη

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού (1 έως 7 Νοεμβρίου), το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργανώνει τον 10ο πανελλαδικό, ταυτόχρονο, δημόσιο θηλασμό σε περισσότερες από 40 πόλεις της χώρας.

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί στη Λέσχη Σπάρτης «Σύμμετρον», το Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Σπάρτης, διοργανώνει μια εκδήλωση-γιορτή για τον μητρικό θηλασμό και τον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό.  

Αν και ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα παιδάκια που θα θελήσουν να θηλάσουν γύρω στις 12:00 μμ θα καταμετρηθούν στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό, που θα διεξαχθεί  την ίδια ώρα σε όλες τις πόλεις.

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού καθιερώθηκε διεθνώς το 1992 από την WABA (Παγκόσμια Συμμαχία για Δράση στο θηλασμό), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τη UNICEF, στο διάστημα 1 έως 7 Αυγούστου. Ωστόσο, στην Ελλάδα, η εβδομάδα αυτή εορτάζεται αργότερα (1 έως 7 Νοεμβρίου) και φέτος έχει θέμα «Ενδυναμώνουμε τους γονείς, Διευκολύνουμε τον θηλασμό».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα