«Η Άσκηση είναι φάρμακο»: Ημερίδα στη Σπάρτη

Σάββατο, 02 Νοέμβριος 2019 09:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Η Άσκηση είναι φάρμακο»: Ημερίδα στη Σπάρτη

Επιστημονική ημερίδα με τίτλο «Η Άσκηση είναι φάρμακο» συνδιοργανώνουν ο Ιατρικός Σύλλογος Λακωνίας, η Ένωση Νοσοκομειακών ιατρών Νομού Λακωνίας και ο Δήμος Σπάρτης σε συνεργασία με το Ελληνικό Εθνικό Κέντρο «Exercise is Medicine» και το Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας και Άσκησης της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου και ώρα 6:00 μμ στο Πνευματικό Κέντρο Δ. Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σπάρτης) και θα έχει ως θέμα την ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας και των πολιτών για την εφαρμογή πρωτοκόλλων θεραπευτικής άσκησης για συνήθεις νόσους και παθογενείς καταστάσεις. Οι ομιλίες από τους προσκεκλημένους ομιλητές έχουν σαν στόχο την ενημέρωση,  αλλά και τις προτάσεις μέσω της ανοιχτής συζήτησης, για την υλοποίηση της εφαρμογής των θεραπευτικών πρωτοκόλλων στην περιοχή.

Σημειώνεται ότι η είσοδος στην ημερίδα θα είναι ελεύθερη για το κοινό.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα