Με Λάκωνες εκπροσώπους προγράμματος απασχόλησης συναντήθηκε ο Αραχωβίτης

Δευτέρα, 04 Νοέμβριος 2019 18:06 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με Λάκωνες εκπροσώπους προγράμματος απασχόλησης συναντήθηκε ο Αραχωβίτης

Συνάντηση με εκπροσώπους από τη Λακωνία, του Ειδικού Προγράμματος Απασχόλησης 5.500 ανέργων πτυχιούχων σε υπουργεία και εποπτευόμενους δημόσιους φορείς, είχε την  Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης.

Σε σχετική δήλωσή του, ο βουλευτής ανέφερε τα εξής: «Το πρόγραμμα απασχόλησης πτυχιούχων βοήθησε τις δημόσιες υπηρεσίες και τους φορείς να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες τους, οι οποίες ήταν ιδιαίτερα πιεστικές, λόγω της μνημονιακής αποστελέχωσης από μόνιμο προσωπικό.

Στηρίζουμε το αίτημά τους για ανανέωση του προγράμματος, αλλά ταυτόχρονα προτείνουμε την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων του Δημοσίου με μόνιμο προσωπικό πλήρους απασχόλησης, μέσω ΑΣΕΠ. Οι νέοι επιστήμονες έχουν πολλά να προσφέρουν στις δημόσιες υπηρεσίες, που χρειάζονται στελέχωση και ανανέωση για να συνεχίσουν να παρέχουν έγκαιρες και έγκυρες δωρεάν υπηρεσίες προς τους πολίτες», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Αραχωβίτης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα