Παραγωγή του BBC γεμάτη προκλήσεις στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Τα γυρίσματα για εκπομπή της βελγικής τηλεόρασης

Τρίτη, 05 Νοέμβριος 2019 12:24 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παραγωγή του BBC γεμάτη προκλήσεις στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Μια βελγική παραγωγή της BBC που αφορά σ’ ένα reality show με χαρακτήρα παιχνιδιού δράσης και κουλτούρας βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Σπάρτη.

Πρόσφατα, οι συμμετέχοντες πήραν μέρος σε διάφορες προκλήσεις με σκοπό την ανάδειξη του καλύτερου. Οι δοκιμασίες των συμμετεχόντων αφορούσαν διάφορα στοιχεία της ελληνικής κουλτούρας από τη μαγειρική με παραδοσιακά υλικά έως το τρέξιμο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σε αυτό το πλαίσιο, έλαβε χώρα σχετική δράση και στη Σπάρτη, που οι συντελεστές ονόμασαν «Spartarun». Οι τέσσερις, συνολικά, παίκτες που είχαν απομείνει, ξεκίνησαν από τον Καιάδα και κατέληξαν στο άγαλμα του Λεωνίδα. άλλοτε τρέχοντας, άλλοτε στα γόνατα, άλλοτε κουβαλώντας κάτι.

Το συνεργείο ζήτησε τη βοήθεια του Δήμου Σπάρτης, ώστε να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα με ασφάλεια και εχεμύθεια, ενώ υποσχέθηκε -μετά την προβολή της εκπομπής στο Βέλγιο- να παραχωρήσει το δικαίωμα και στον Δήμο Σπάρτης για οποιαδήποτε τουριστική προβολή.

Κατ’ εντολή του δημάρχου Πέτρου Δούκα, η αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Πολιτικής Γεωργία Ζαχαράκη ανταποκρίθηκε στις ανάγκες υποστήριξης της προσπάθειας, με το σκεπτικό «πως τέτοιες δράσεις προβάλλουν τον τόπο μας και ο Δήμος πρέπει να είναι αρωγός».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών