24ωρη Παλλακωνική απεργία την Τετάρτη κήρυξε το ΕΚ Λακωνίας

Τρίτη, 05 Νοέμβριος 2019 16:42 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
24ωρη Παλλακωνική απεργία την Τετάρτη κήρυξε το ΕΚ Λακωνίας

Το Εργατικό Κέντρο Λακωνίας κήρυξε 24ωρη Παλλακωνική απεργία, για την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με το ΕΚ, η απόφαση για την κινητοποίησε ελήφθη, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι στα οκτάμηνα προγράμματα των δασαρχείων, για να συμμετάσχουν στην Πανελλήνια στάση εργασίας και στην συγκέντρωση που θα γίνει την ίδια ημέρα και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο Υπουργείο Περιβάλλοντος (Λεωφόρος Μεσογείων 119).

Ειδικότερα, το ΕΚ Λακωνίας απεργεί και διεκδικεί:
- Παράταση των εργασιών επ’ αόριστον μετά το τέλος του προγράμματος με πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα, γιατί  καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στον τομέα της Δασοπροστασίας, διότι αν δεν παραταθεί το πρόγραμμα  θα μείνουν έκθετες οι Δασικές υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα,  την στιγμή  μάλιστα που ο Ν. 4423/2016 (Δασικές Οργανώσεις και άλλες διατάξεις), πήρε παράταση μέχρι 27-9-2020.
- Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες που υπάρχουν ανάγκες.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα