Ημερίδα προληπτικής ιατρικής στη Σκάλα

Για την οστεοπόρωση και οστεοαρθρίτιδα

Τετάρτη, 06 Νοέμβριος 2019 08:19 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ημερίδα προληπτικής ιατρικής στη Σκάλα

Ημερίδα με θέμα την οστεοπόρωση και την οστεοαρθρίτιδα διοργανώνει το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Ευρώτα «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ», με ομιλητή τον ορθοπεδικό - χειρουργό κ. Παναγιώτη Μαρινάκο.

Η ιατρική ομιλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, από τις 6:00 μμ έως τις 8:00 μμ, στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας.  

«Πρόκειται για την πρώτη ημερίδα προληπτικής ιατρικής, ύστερα από την ανάληψη καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής, ενώ ακολουθεί περαιτέρω δραστηριοποίηση στον τομέα αυτό», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Παναγιώτης Λυμπέρης, υπογραμμίζοντας γι’ άλλη μια φορά την αξιόλογη προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος Ευρώτα τα τελευταία χρόνια, στην κατεύθυνση κοινωνικής μέριμνας κι ευθύνης απέναντι στους δημότες.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα