Ασφαλτοστρώνεται η έξοδος της Σπάρτης προς Γύθειο

Σε ισχύ προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Τετάρτη, 06 Νοέμβριος 2019 16:05 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ασφαλτοστρώνεται η έξοδος της Σπάρτης προς Γύθειο

Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος (εργασίες απόξεσης και ασφαλτόστρωσης) πρόκειται να εκτελεσθούν τις επόμενες ημέρες στην Εθνική οδό Σπάρτης – Γυθείου, από το ύψος της γέφυρας του Κνακίωνα (πλησίον του κυκλικού κόμβου) έως το σούπερ μάρκετ Παναγιωτόπουλου.

Για τον λόγο αυτό, όπως ενημερώνει ο Δ. Σπάρτης, θα γίνονται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα σημεία όπου θα διενεργούνται εργασίες. Παρακαλούνται οι πεζοί και οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους στο τμήμα όπου θα γίνονται οι παρεμβάσεις του έργου και να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού που απασχολείται στο έργο και τις προσωρινές πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης.

«Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που πιθανόν να δημιουργηθούν κατά την εκτέλεση του έργου, σας γνωρίζουμε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία-όχληση των κατοίκων, των παρόδιων επιχειρήσεων και των διερχόμενων οχημάτων», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δ. Σπάρτης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα