Αποκαταστάθηκαν αγροτικοί δρόμοι στον Βρονταμά (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, 08 Νοέμβριος 2019 08:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αποκαταστάθηκαν αγροτικοί δρόμοι στον Βρονταμά (ΦΩΤΟ)

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Δήμου Ευρώτα στο κάλεσμα για αποκατάσταση της βατότητας της αγροτικής οδοποιίας στη θέση «Πλαούνα» της κοινότητας Βρονταμά, ενός σοβαρού και μακροχρόνιου προβλήματος που η επίλυση του οποίου αποτελούσε επιτακτική ανάγκη.

Με επιστολή τους, η πρόεδρος, το συμβούλιο και οι κάτοικοι της κοινότητας Βρονταμά, ευχαρίστησαν τον δήμαρχο κ. Δήμο Βέρδο και τον αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Δημήτριο Φιφλή για τις ενέργειές τους. Σε σχετικό απόσπασμα από την επιστολή αναφέρονται τα εξής:: « Κύριε Δήμαρχε… Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε τόσο εσάς όσο και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων για την αποκατάσταση της βατότητας της αγροτικής οδού στη θέση Πλαούνα. Σας ευχαριστούμε γενικότερα για την προθυμία σας, την άριστη συνεργασία και κατανόηση στην επίλυση των μέχρι τώρα προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών