Έπεσαν οι υπογραφές για την αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης στα Καλύβια Σοχάς

Παρασκευή, 08 Νοέμβριος 2019 13:53 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έπεσαν οι υπογραφές για την αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης στα Καλύβια Σοχάς

Υπεγράφη την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου  συμφωνητικό ποσού ύψους 149.856,49 ευρώ μεταξύ του προέδρου της ΔΕΥΑΣ Θεμιστοκλή Πατσιλίβα και του Αναστασίου Κ. Γεωργιόπουλου, ανάδοχου του έργου «Αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης Τ.Κ. Καλυβιών Σοχάς».

Το έργο έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ I», είχε δημοπρατηθεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Ευ. Βαλιώτη και έχει προθεσμία περαίωσης οκτώ μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Φορέας χρηματοδότησης της σύμβασης είναι το Υπουργείο Εσωτερικών, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ I», μέσω επενδυτικού τοκοχρεολυτικού δανείου που προέρχεται: Κατά 75% από πόρους της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Επενδύσεων και κατά 25% από πόρους του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων.

Θα ακολουθήσει η υπογραφή συμβάσεων και για τα υπόλοιπα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης ομβρίων τα οποία έχουν ήδη δημοπρατηθεί.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti