Ζωντανή η μνήμη των πεσόντων πυροσβεστών (ΦΩΤΟ)

Επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε η ΠΥ Σπάρτης

Τρίτη, 12 Νοέμβριος 2019 13:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ζωντανή η μνήμη των πεσόντων πυροσβεστών (ΦΩΤΟ)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την Τρίτη (12/11), η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης, αποδίδοντας φόρο τιμής σε όλους τους ήρωες πυροσβέστες που έπεσαν στο καθήκον, τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση στο 17ο χλμ. της ΕΟ Σπάρτης-Καλαμάτας, στο σημείο που έχει ανεγερθεί το μνημείο για τον αείμνηστο διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης,  Αντιπύραρχο Ηλία Γκάτσο.

Τους πεσόντες πυροσβέστες τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Μπλάθρας, ο εφημέριος Τρύπης π. Παναγιώτης Κοκκορός, οι οποίοι τέλεσαν την επιμνημόσυνη δέηση, ο αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Νίκων Τζινιέρης, ο διοικητής Φρουράς Λακωνίας Ταξίαρχος κ. Αθανάσιος Χρυσακόπουλος και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δ. Σπάρτης κ. Αθανάσιος Καρλάυτης. Παρέστησαν, επίσης, η εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας Αστυνόμος κ. Αριστέα Μαρούλη,  εκπρόσωποι της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Λακωνίας και Νήσου Κυθήρων, καθώς και τα αδέλφια και συγγενείς του εκλιπόντος διοικητή Ηλία Γκάτσου και συνάδελφοι πυροσβέστες.

Ο διοικητής της ΠΥ Σπάρτης, Πύραρχος Γεώργιος Σ. Καρακίτσος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ας ευχηθούμε ότι η Πυροσβεστική οικογένεια να μην θρηνήσει άλλα θύματα. Ας είναι αιωνία η μνήμη των ηρωικών συναδέλφων».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα