Εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας στη Σπάρτη

Από 18 έως 22 Νοεμβρίου

Παρασκευή, 15 Νοέμβριος 2019 17:21 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας στη Σπάρτη

Με σύνθημα αλληλεγγύη-κοινωνική ευαισθησία-συναδελφικότητα-αγάπη για τα παιδιά, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Λακεδαίμονος «Ο Πλήθων» και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών οργανώνουν εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας, από τη Δευτέρα 18/11 έως και την Παρασκευή 22/11 (ώρες 9:00 πμ – 1:00 μμ) στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης. Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης.

«Σε αυτή την προσπάθεια καλούμε όλους, εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες αλλά και ενεργούς πολίτες να εγγραφούν εθελοντές αιμοδότες της Τράπεζας Αίματος του συλλόγου μας. Η συμμετοχή στις οργανωμένες δράσεις και πρωτοβουλίες μας, εκτός από την κάλυψη προσωπικών αναγκών, θα συμβάλλει αποφασιστικά στους σκοπούς της ίδρυσής του», αναφέρεται στο κάλεσμα των οργανωτών της εθελοντικής δράσης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα