Υπό την αιγίδα της Προεδρίας τα 2.500 χρόνια για τη Μάχη των Θερμοπυλών

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο συναντήθηκε το ΔΣ Σπάρτης

Δευτέρα, 18 Νοέμβριος 2019 14:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Υπό την αιγίδα της Προεδρίας τα 2.500 χρόνια για τη Μάχη των Θερμοπυλών

Στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκαν την Παρασκευή (15/11) μέλη της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης, όπου είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο. Τη σπαρτιατική αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρος Μοιράγιας, οι αντιδήμαρχοι  κκ Χρήστος Κανακάκος, Γεωργία Δεδεδήμου, Αθανάσιος Καρλαύτης, Γεωργία Ζαχαράκη, η πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Ελένη Δαράκη, οι επικεφαλής της μείζονος κι ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δ. Σπάρτης, Σταύρος Αργειτάκος και Βαγγέλης Βαλιώτης, αντίστοιχα, κ.α..

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Π. Δούκας  δήλωσε σχετικά: «Ο Πρόεδρος, για άλλη μια φορά, μας εντυπωσίασε με τη βαθιά γνώση της ιστορίας μας! Σημειώνω ότι: 1ον) Δέχθηκε να θέσει υπό την αιγίδα της Προεδρίας, πολλές από τις εκδηλώσεις μας για τα 2500 από τη Μάχη των Θερμοπυλών, 2ον)  θα μας επισκεφθεί στις αρχές του νέου έτους, και 3ον) είναι ένθερμος υποστηρικτής της δημιουργίας παγκόσμιας εμβέλειας κέντρου Βυζαντινών Σπουδών στον Μυστρά! Τον ευχαριστούμε θερμά», σημείωσε ο δήμαρχος Σπάρτης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα