Πάνω από 30.000 επισκέπτες στην έκθεση «Πελοπόννησος Expo» (ΦΩΤΟ)

Λακωνικές επιχειρήσεις προβλήθηκαν υπό την «ομπρέλα» του Επιμελητηρίου

Δευτέρα, 18 Νοέμβριος 2019 16:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πάνω από 30.000 επισκέπτες στην έκθεση «Πελοπόννησος Expo» (ΦΩΤΟ)

Η επιχειρηματικότητα, η γαστρονομία, ο πολιτισμός, η εκπαίδευση, η τεχνολογία και η ψυχαγωγία πρωταγωνίστησαν και στη φετινή έκθεση «Πελοπόννησος Expo», που διεξήχθη στο διάστημα από 13 έως 17 Νοεμβρίου στην Τρίπολη. Επισκέπτες  «πλημμύρισαν» τις εγκαταστάσεις της έκθεσης και γιόρτασαν για μία ακόμα χρονιά τον θεσμό της Πελοποννήσου, σε μια διοργάνωση που έδωσαν δυναμικό «παρών» επιχειρήσεις της Λακωνίας.

Με περισσότερες από 30.000 επισκέπτες, η έκθεση ξεπέρασε τον πήχη της επισκεψιμότητας, εδραιώνοντας τη δυναμική της.

Τα δύο συνέδρια για τον Τουρισμό και τον Πρωτογενή τομέα με διακεκριμένους εισηγητές τράβηξαν το ενδιαφέρον του κόσμου. Με ενθουσιασμό έζησαν οι συμμετέχοντες και τη «μαγεία» του καφέ και του κρασιού στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της έκθεσης.

Την ελληνική επιχειρηματικότητα από άκρου εις άκρον παρουσίασαν με επιτυχία οι εκθέτες που συμμετείχαν υπό την «ομπρέλα» των επιμελητηρίων της Πελοποννήσου. Η μεγάλη γιορτή της περιφέρειας κορυφώθηκε την Κυριακή 17 Νοεμβρίου με εκδηλώσεις και happenings εκθετών.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, διοργανώθηκαν περίπου 220 b2b επιχειρηματικές συναντήσεις, μεταξύ εκπροσώπων ξένων επιχειρήσεων από τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Πολωνία, τη Ρουμανία, τη Ρωσία, την Κύπρο και τις ΗΠΑ με επιχειρηματίες της Πελοποννήσου.

Οι πρόεδροι και οι διοικήσεις των Επιμελητηρίων, Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας ευχαριστούν θερμά τους εκθέτες και τους επισκέπτες για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην έκθεση και τονίζουν ότι «Η “Πελοπόννησος EXPO», ήταν μία πρωτοβουλία των επιμελητηρίων Πελοποννήσου και θα συνεχίζει να ενισχύεται τόσο από τα ίδια τα επιμελητήρια, όσο και από τις επιχειρήσεις της Πελοποννήσου».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος