Και στον Δήμο Μονεμβασίας το πολυϊατρείο του «Χαμόγελου»

Τετάρτη, 20 Νοέμβριος 2019 12:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Και στον Δήμο Μονεμβασίας το πολυϊατρείο του «Χαμόγελου»

Μετά την επίσκεψη στην Ελαφόνησο, το διήμερο 18 και 19 Νοεμβρίου, το νέο κινητό πολυϊατρείο για παιδιά του «Χαμόγελου του Παιδιού» θα βρίσκεται στον Δήμο Μονεμβασίας, από την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου ως και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου. Τη μονάδα θα στελεχώσουν εθελοντικά γιατροί και οδοντίατροι του Ιατρικού και Οδοντιατρικού Συλλόγου Λακωνίας, παρέχοντας δωρεάν ιατρικούς προληπτικούς ελέγχους σε παιδιά και μαθητές.

Η δράση θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Νεάπολης, το Νοσοκομείο Σπάρτης, τον Ιατρικό Σύλλογο Σπάρτης, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Σπάρτης, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μονεμβασίας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα