Συζήτηση για τη γεωργία, κλιματική αλλαγή και βιώσιμη ανάπτυξη στη Σπάρτη

Παρασκευή, 22 Νοέμβριος 2019 15:54 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συζήτηση για τη γεωργία, κλιματική αλλαγή και βιώσιμη ανάπτυξη στη Σπάρτη

Δημόσια συζήτηση με θέμα «Γεωργία, Κλιματική Αλλαγή και Βιώσιμη Ανάπτυξη: Φαύλος Κύκλος ή Ευκαιρία για το Μέλλον» διοργανώνει στη Σπάρτη, τo Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), στο πλαίσιο του προγράμματος Ελληνικό Φόρουμ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (ΕΛΦΟΒΑ) που έχει ιδρύσει μαζί με τον οργανισμό FOGGS των Βρυξελλών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και ώρα 6:00 μμ στο Πνευματικό Κέντρο Δ. Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Βιβλιοθήκης, Λεωφ. Λυκούργου 135).

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι: Θάνος Βερέμης (αντιπρόεδρος ΕΛΙΑΜΕΠ), Πέτρος Δούκας (δήμαρχος Σπάρτης) και Παναγιώτης Νίκας (περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Ομιλητές θα είναι: Ανδρέας Καραμάνος (Καθηγητής, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών), Γιώργος Κόκκινος (πρόεδρος ΔΣ, Ομάδα Παραγωγών «ΝΗΛΕΑΣ») και Τάσος Χανιώτης  (διευθυντής, Τμήμα Οικονομικής Ανάλυσης, Γενική Διεύθυνση Γεωργίας, Ευρωπαϊκή Επιτροπή)

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο  Γιώργος Κωστάκος, εκτελεστικός διευθυντής Foundation for Global Governance and Sustainability (FOGGS), συν-διευθυντής ΕΛΦΟΒΑ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα