Επικεφαλής στο Νοσοκομείο Μολάων ο Κων. Κορωνιός

Ανακοινώθηκαν οι νέοι διοικητές στα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα

Κυριακή, 24 Νοέμβριος 2019 21:53 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επικεφαλής στο Νοσοκομείο Μολάων ο Κων. Κορωνιός

Νέοι διοικητές και αναπληρωτές διοικητές αναλαμβάνουν καθήκοντα σε 112 δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, μετά από απόφαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής 22/11 το υπουργείο Υγείας, οι νέοι επικεφαλής των νοσοκομείων επελέγησαν από τον κ. Κικίλια, μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης 1.661 αιτήσεων από την αρμόδια Επιτροπή Αξιολόγησης που είχε συσταθεί.

Όσον αφορά στη Λακωνία και τις δύο νοσηλευτικές μονάδες που διαθέτει, νέος επικεφαλής ανακοινώθηκε για το Νοσοκομείο Μολάων, όπου επιλέχθηκε να τοποθετηθεί ως αναπληρωτής διοικητής του ΓΝ Λακωνίας ο Σπαρτιάτης κ. Κωνσταντίνος Κορωνιός.

Το έργο των διοικητών ταξινομείται σε τέσσερις κατηγορίες: οικονομική διαχείριση, βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, ηλεκτρονική διακυβέρνηση και εφαρμογή εργαλείων μάνατζμεντ.

Το επόμενο βήμα είναι η υπογραφή Συμβολαίου Αποδοτικότητας με τον διοικητή της οικείας Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), καθώς προβλέπεται τριμηνιαία αξιολόγηση των διοικητών βάσει στόχων. Η δε αθέτηση των υποχρεώσεών τους θα θεωρείται «σπουδαίος λόγος, ικανός να επιφέρει την πρόωρη λήξη της θητείας τους, αζημίως για το Δημόσιο».


Βιογραφικό Κωνσταντίνου Κορωνιού
Ο Κωνσταντίνος Κορωνιός μεγάλωσε, ζει και εργάζεται στη Σπάρτη.
Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά με ειδίκευση στα Διεθνή Οικονομικά, κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, κάτοχος 2ου Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στο Μάρκετινγκ & Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες (ΜSc) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Στρατηγικό Μάρκετινγκ.

Είναι Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Μάνατζμεντ (EURAM – Sport SIG), του κορυφαίου ακαδημαϊκού και επιστημονικού φορέα σχετικά με την επιστήμη της Διοίκησης και του Μanagement στην Ευρώπη, καθώς και ενός από τους πλέον αναγνωρισμένους παγκόσμια.

Έχει συγγράψει πλήθος ακαδημαϊκών άρθρων σε διεθνώς αναγνωρισμένα περιοδικά, κεφάλαια σε διεθνείς συλλογικούς τόμους και έχει πολλαπλές ενεργές συμμετοχές σε διεθνώς αναγνωρισμένα συνέδρια σχετικά με την επιστήμη της Διοίκησης και του Μάρκετινγκ.

Αποτέλεσε πρωτεργάτη για τη διοργάνωση του Spartan Race στη Σπάρτη, ως μέλος της δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης, όπου με την γνώση και την εμπειρία του συνέβαλε στην υλοποίηση του αγώνα, μεγιστοποιώντας τα οφέλη για την πόλη και τους δημότες της.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα