Παρουσιάζεται ο σχεδιασμός για το νέο Νοσοκομείο Σπάρτης

Σε εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο

Τετάρτη, 27 Νοέμβριος 2019 19:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παρουσιάζεται ο σχεδιασμός για το νέο Νοσοκομείο Σπάρτης

Ενημερωτική παρουσίαση αναφορικά με την κατασκευή του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης, το οποίο σχεδιάζεται να κατασκευαστεί και να εξοπλιστεί πλήρως με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, με χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης και παράδοσης τον Φεβρουάριο του 2025, θα πραγματοποιηθεί στη Σπάρτη. Η εκδήλωση, που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Σπάρτης και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου και ώρα 5:00 μμ στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Σπάρτη (Λεωφ. Βαλιώτη & Πλαταιών).

Στην παρουσίαση θα συμμετάσχουν μέλη της Ομάδας Σχεδιασμού και Διαχείρισης του Έργου, καθώς και εκπρόσωποι του ΙΣΝ και του Ελληνικού Δημοσίου.

Η δωρεά για την ανέγερση του νέου Νοσοκομείου εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης «Πρωτοβουλίας για την Υγεία» που χρηματοδοτείται αποκλειστικά απο το ΙΣΝ, με συνολικό προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 400 εκατομμύρια ευρώ και αφορά στην ανέγερση νέων υποδομών, την προμήθεια εξειδικευμένου εξοπλισμού και την υποστήριξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων, με στόχο την ενίσχυση της ιατρονοσηλευτικής φροντίδας σε όλη τη χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα