Επιμόρφωση ενηλίκων και φέτος στο ΚΔΒΜ Δ. Σπάρτης

Η πρόσκληση και τα προσφερόμενα τμήματα

Πέμπτη, 28 Νοέμβριος 2019 18:04 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιμόρφωση ενηλίκων και φέτος στο ΚΔΒΜ Δ. Σπάρτης

Συνεχίζεται η επιτυχημένη λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) του Δήμου Σπάρτης στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και τοπικής εμβέλειας. Τα προγράμματα υλοποιούνται από τον Δήμο Σπάρτης σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.

Τα τμήματα που μπορούν να δημιουργηθούν είναι τα ακόλουθα:
α) Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα (Σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο, πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή κλπ): 25 διδακτικές ώρες
β)  Νέες Τεχνολογίες στην Τρίτη Ηλικία: 25 διδακτικές ώρες
γ) Επεξεργασία κειμένου-διαδίκτυο: 50 διδακτικές ώρες.

Τα παραπάνω προγράμματα μπορούν να τα παρακολουθήσουν ενήλικες, ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου του υποψηφίου.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Ευαγγελιστρίας 85-87 Σπάρτη), στα τηλ.  27310 22226 (εσωτ.120,121,122,123) και μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή ένωση μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti