Κατάθεση δελτίου απογραφής για στρατεύσιμους κλάσης 2023

Τρίτη, 10 Δεκέμβριος 2019 15:34 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κατάθεση δελτίου απογραφής για στρατεύσιμους κλάσης 2023

Από τη Στρατολογική Υπηρεσία Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι, από τις 2 Ιανουαρίου 2020 ως και την 1η Απριλίου 2020, όλοι οι άρρενες που γεννήθηκαν το έτος 2002 υποχρεούνται να καταθέσουν δελτίο απογραφής.

Η κατάθεση του δελτίου μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε στρατολογική υπηρεσία, είτε σε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών ( ΚΕΠ) ή και σε αρμόδια προξενική αρχή για όσους κατοικούν στο εξωτερικό.

Οι στρατεύσιμοι θα πρέπει κατά την παρουσίασή τους να προσκομίζουν τα παρακάτω απαραίτητα δικαιολογητικά ( πρωτότυπα ή ευκρινή φωτοαντίγραφα):
α) Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Ελληνικού Διαβατηρίου
β) Βεβαίωση Απόδοσης Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), η οποία εκδίδεται από την αρμόδια ΔΟΥ
γ) Βεβαίωση ΑΜΚΑ η οποία εκδίδεται από το διαδικτυακό τόπο www.amka.gr
δ) Γνωστοποίηση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους (e-mail)
ε) Αριθμός κινητού τηλεφώνου(εφόσον διαθέτουν)

Όσοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας να υποβάλλουν ιατρικές γνωματεύσεις ή βεβαιώσεις στις οποίες θα περιγράφεται με σαφήνεια η πάθηση.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών