Επανεκλογή Τσιώλη στο ΤΕΕ Πελοποννήσου

Γεν. γραμματέας ο Λάκωνας Β. Βερούτης

Δευτέρα, 16 Δεκέμβριος 2019 18:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επανεκλογή Τσιώλη στο ΤΕΕ Πελοποννήσου

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10/12 η ειδική συνεδρίαση της 60μελούς αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Πελοποννήσου, που αναδείχθηκε από τις εκλογές στις 3 Νοεμβρίου, για την εκλογή και ανακήρυξη των νέων οργάνων διοίκησης.

Με βάση τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών, η συγκρότηση των νέων Οργάνων Διοίκησης του ΤΕΕ Πελοποννήσου για την τετραετία 2020 - 2024 έχει ως εξής:

Διοικούσα Επιτροπή
Πρόεδρος: Τσιώλη Χαρίκλεια
Αντιπρόεδρος:  Κυριακοπούλου Αναστασία  
Γεν. γραμματέας: Βερούτης Βασίλειος (Λακωνία)
Μέλη: Καρούντζος Λάμπρος, Μπούρας Ιωάννης, Μωρακέα Κυριακή, Σάσσαλος Ιωάννης,
Χαρτοφύλλης Νικόλαος, Χρυσικός Παύλος

Προεδρείο αντιπροσωπείας
Πρόεδρος: Παπαναστασίου Χρήστος   
Αντιπρόεδρος: Ζαχαριάς Παναγιώτης   
Γεν. γραμματέας: Μανώλης Κωνσταντίνος  

Η επανεκλεγείσα πρόεδρος του ΤΕΕ Πελοποννήσου Χαρίκλεια Τσιώλη δήλωσε: «Ευχαριστούμε όλους τους μηχανικούς της Πελοποννήσου για τη στήριξή τους στις πρόσφατες εκλογές. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης που μας δημιουργεί η κατ’ επανάληψη έκφραση εμπιστοσύνης των συναδέλφων, δηλώνομε, και ως νέα Διοίκηση, ότι θα συνεχίσομε με την ίδια αποφασιστικότητα, διάθεση, συνέπεια, σοβαρότητα και σεβασμό να υπηρετούμε το συμφέρον του κλάδου μας και του τόπου μας.

Οι εποχές είναι σίγουρα δύσκολες. Όμως υπάρχει ελπίδα και αισιοδοξία για την επόμενη μέρα.

Με σταθερό προσανατολισμό προς την κατεύθυνση αυτή, συναισθανόμενοι τις προσδοκίες των μηχανικών και το βαρύ καθήκον απέναντί τους που μας αναλογεί, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσομε άοκνα να δίνομε τη μάχη για την προάσπιση των δικαιωμάτων τους, την στήριξή τους στην καθημερινότητα, τη βελτίωση των όρων και του θεσμικού πλαισίου άσκησης του επαγγέλματός τους, την αναβάθμιση του επιστημονικού και επαγγελματικού τους έργου και του ρόλου του ΤΕΕ, την ανάκαμψη της οικονομίας και την ανάπτυξη της χώρας μέσω στοχευμένων πολιτικών στις οποίες πρωτεύοντα ρόλο θα διαδραματίζει ο τεχνικός κόσμος».

veroutis vasileios
Ο Λάκωνας γενικός γραμματέας του ΤΕΕ Πελοποννήσου Βασίλειος Βερούτης

 Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Χρηστέα Diesel Service
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα