Άνοιξε λακκούβα σε πεζοδρόμιο της Σπάρτης! (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, 16 Δεκέμβριος 2019 20:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Άνοιξε λακκούβα σε πεζοδρόμιο της Σπάρτης! (ΦΩΤΟ)

Προβλήματα προξένησαν οι ισχυρές βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών στη Σπάρτη και τις γύρω περιοχές. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε πεζοδρόμιο επί της οδού Γκορτσολόγου (αρ. 94), το τσιμέντο βυθίστηκε στο σημείο όπου βρίσκεται φρεάτιο, δημιουργώντας κρατήρα (λακκούβα) στο έδαφος. Ευτυχώς, η επικίνδυνη «παγίδα» δεν είχε αντίκτυπο για τους ανυποψίαστους πεζούς, καθώς ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Μόλις έγινε γνωστό το συμβάν, χάρη σε μέριμνα του αντιδημάρχου Σπάρτης Δ. Καπονικολού, τοποθετήθηκαν προστατευτικές κορδέλες στο εν λόγω τμήμα του πεζοδρομίου μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς.

Όπως καταγγέλλει πολίτης στον «Λακωνικό Τύπο», «για την ιστορία, έγιναν εργασίες από  ΔΕΥΑΣ, ΔΕΗ κλπ στο παρελθόν, χωρίς να γίνει σωστή αποκατάσταση του πεζοδρομίου».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών