Η σύλληψη 22χρονου στη Σπάρτη είχε «συνέχεια» και στη Νεάπολη

Τρίτη, 17 Δεκέμβριος 2019 13:11 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η σύλληψη 22χρονου στη Σπάρτη είχε «συνέχεια»  και στη Νεάπολη

Ένας 22χρονος Έλληνας συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας (16/12) στη Σπάρτη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Λακωνίας, καθώς σε έρευνα που έγινε σε όχημα του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, ένας σουγιάς με μήκος λάμας 8 εκατοστών και μία ράβδος (γκλοπ).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του νεαρού στη Νεάπολη Λακωνίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βοιών και της ΟΠΚΕ, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα τσιγαριλίκι κάνναβης, ένα μαχαίρι, ένας γεμιστήρας πολεμικού τυφεκίου, ένα καπνογόνο, τρείς φωτοβολίδες και δύο κροτίδες. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

φωτο: ΕΛΑΣ

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti